Genezis 365 applikáció

Cover art

GOOGLE PLAY

iOS

WINDOWS PHONE

Ki olvas minket

Jelenleg 62 vendég olvas minket

Alkalmazások

mail

ntruck


Biztonsági adatlapok:
sds@nitrogen.hu

 

 

 

 

 

 

 

80 éves a Nitrogénművek Zrt. PDF Nyomtat
A Nitrogénművek Zrt. idén ünnepli fennállásának 80. évfordulóját, melyet jubileumi rendezvénysorozattal kíván emlékezetessé tenni.

A Társaság a jubileumi évet a Vajdahunyad várában megrendezendő kiállítással fejezi be, ami 2011. december 8-án ünnepélyes megnyitóval kezdődik. A Magyar Mezőgazdasági Múzeumban a magyar műtrágyaipar és Nitrogénművek Zrt. történetét bemutató kiállítás közel két hónapig lesz látogatható.

Utolsó frissítés: 2011 október 12., szerda 14:42
 
A Bige Holding csoport ajánlásával: A kiváló termésszint titka PDF Nyomtat
2011 június 28., kedd 09:55
alt
 
Talajvizsgálat PDF Nyomtat
2010 augusztus 11., szerda 01:00

altA Nitrogénművek Zrt. az MTA Talajtani és Agrokémiai Kutatóintézete által kifejlesztett, és 2007-ben Innovációs Nagydíjat kapott, költség- és környezetkímélő szaktanácsadási számítógépes program alkalmazásával ad komplett szaktanácsot a gazdálkodóknak a Genezis-műtrágyák helyes felhasználásával kapcsolatban. A cél a nagyobb adagú, korszerű, harmonikus tápanyagellátás használatának elterjesztése.

A Nitrogénművek Zrt. üzletkötői gazdaestek, gazdalátogatások alkalmával tájékoztatást adnak a szaktanácsadási rendszer lényegéről, majd ezután a helyszínen megbeszélve a feltételeket, szerződést kötnek a gazdával a szaktanácsadás elvégzésére, amely abban az esetben ingyenes, ha a felhasznált műtrágyának legalább 70%-át a Nitrogénművek Zrt-től vásárolja a termelő. A talajmintavételt a megfelelő részletes szakmai tájékoztatás után és felügyelet mellett, a termelő végzi el klasszikus kézi módszerrel, átlagminta-vételi eljárással (10 hektáronként 2 db 20-20 leszúrásból képződő talajminta).

Bővebben...
 
Hamuból műtrágya - cikk Fülöp Tamás fejlesztési osztályvezetővel PDF Nyomtat
2010 március 26., péntek 15:30

A Nitrogénművek Zrt. és a Bige Holding Kft., mint a Bige Holding Csoport két leányvállalata, a Pannon Egyetem Vegyészmérnöki Intézete, a Magyar Tudományos Akadémia Talajtani és Agrokémiai Kutatóintézete, továbbá a veszprémi székhelyű Pro Nature Kft. környezetvédelmi szolgáltató cég bevonásával hozott létre konzorciumot. A Nemzeti Kutatási és Technológiai Hivataltól elnyert támogatás segítségével kísérleti üzemet kívánnak létrehozni, ahol biomassza-erőművek hamujából állítanának elő kálium-szulfát műtrágyát

A projekt költségvetése 360 millió forint melyből 150 milliót a gazdasági társaságok biztosítanak. Fülöp Tamás, a Nitrogénművek Zrt. fejlesztési osztályvezetője magyarázza el, milyen szempontok vezérelték őket mielőtt belevágtak a projekt megvalósításába.

Az interjú további része elérhető innen, illetve a Gazdasági Tükörkép Magazin 2010. februári számában.

 
Genezis Partnerhálózat PDF Nyomtat

A Nitrogénművek Zrt., mint hazánk egyetlen nitrogénműtrágya-termelője közel 80 éve az Önök igényeit igyekszik kiszolgálni. Szeretnénk ezúton is felhívni a figyelmüket, hogy a megújulás jegyében Genezis Partnerhálózatot hoztgenezispartnerunk létre, így továbbra is az Önök érdekeit tartjuk a legfontosabb szempontnak.

A Genezis Partnerhálózat 2009. augusztusában kezdte meg tevékenységét, amely az egész országot lefedő, minden megyében legalább két értékesítővel működő szaktanácsadói és direkt értékesítői hálózatként fog tevékenykedni. Az új szervezet legfontosabb feladata, hogy a fenntartható fejlődést szem előtt tartva személyre, gazdálkodóra, földterületre szabottan ajánlja Önöknek a megfelelő típusú és árú műtrágyát.

Elsődleges célunk a végfelhasználói igények legmagasabb minőségi színvonalon történő kiszolgálása, ezt a Társaságunknál fellelhető kiváló szakembergárda, a több évtizednyi szakmai tapasztalat, a széles körű üzleti kapcsolatok, valamint a termékek kiváló minősége garantálja.

Bővebben...
 
A környezetvédő műtrágyázásról PDF Nyomtat
2009 február 02., hétfő 11:59

A műtrágyáknak az a feladatuk, hogy kipótolják a természetben is meglevő tápanyagokat, mégpedig egy olyan szintig, amely a gazdaságos terméshozamokat biztosíthatja. A műtrágyázással tehát nem juttatunk olyan kemikáliákat a talajba, amelyek már eleve nem lennének jelen. Ugyanazon fontos tápionokat tartalmazza, melyeket a talaj- és a szervestrágyák is szolgáltatnak. Tehát megfelelően alkalmazva, a műtrágyák minimális káros hatással járnak a környezetre nézve. Sőt alkalmazásukkal egészségesebb talaj, talajélet, növényzet jöhet létre.

Bővebben...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 Következő > Utolsó >>

Központi elérhetőség

Nitrogénművek Zrt.
Cím:
8105 Pétfürdő, Hősök tere 14.
Tel.:
06/88/620-100
Fax:
06/88/620-102
E-mail:
nrt@nitrogen.hu

A budapesti iroda címe:
1123 Budapest, Alkotás u. 53.
"F" torony, 3. emelet
Telefon: 06/1/999-3500
Fax: 06/1/999-3501