Genezis 365 applikáció

Cover art

GOOGLE PLAY

iOS

WINDOWS PHONE

Ki olvas minket

Jelenleg 37 vendég olvas minket

Alkalmazások

mail

ntruck


Biztonsági adatlapok:
sds@nitrogen.hu

 

 

 

 

 

 

 

Genezis Partnerhálózat PDF Nyomtat

A Nitrogénművek Zrt., mint hazánk egyetlen nitrogénműtrágya-termelője közel 80 éve az Önök igényeit igyekszik kiszolgálni. Szeretnénk ezúton is felhívni a figyelmüket, hogy a megújulás jegyében Genezis Partnerhálózatot hoztgenezispartnerunk létre, így továbbra is az Önök érdekeit tartjuk a legfontosabb szempontnak.

A Genezis Partnerhálózat 2009. augusztusában kezdte meg tevékenységét, amely az egész országot lefedő, minden megyében legalább két értékesítővel működő szaktanácsadói és direkt értékesítői hálózatként fog tevékenykedni. Az új szervezet legfontosabb feladata, hogy a fenntartható fejlődést szem előtt tartva személyre, gazdálkodóra, földterületre szabottan ajánlja Önöknek a megfelelő típusú és árú műtrágyát.

Elsődleges célunk a végfelhasználói igények legmagasabb minőségi színvonalon történő kiszolgálása, ezt a Társaságunknál fellelhető kiváló szakembergárda, a több évtizednyi szakmai tapasztalat, a széles körű üzleti kapcsolatok, valamint a termékek kiváló minősége garantálja.

Bővebben...
 
A környezetvédő műtrágyázásról PDF Nyomtat
2009 február 02., hétfő 11:59

A műtrágyáknak az a feladatuk, hogy kipótolják a természetben is meglevő tápanyagokat, mégpedig egy olyan szintig, amely a gazdaságos terméshozamokat biztosíthatja. A műtrágyázással tehát nem juttatunk olyan kemikáliákat a talajba, amelyek már eleve nem lennének jelen. Ugyanazon fontos tápionokat tartalmazza, melyeket a talaj- és a szervestrágyák is szolgáltatnak. Tehát megfelelően alkalmazva, a műtrágyák minimális káros hatással járnak a környezetre nézve. Sőt alkalmazásukkal egészségesebb talaj, talajélet, növényzet jöhet létre.

Bővebben...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Következő > Utolsó >>

Központi elérhetőség

Nitrogénművek Zrt.
Cím:
8105 Pétfürdő, Hősök tere 14.
Tel.:
06/88/620-100
Fax:
06/88/620-102
E-mail:
nrt@nitrogen.hu

A budapesti iroda címe:
1123 Budapest, Alkotás u. 53.
"F" torony, 3. emelet
Telefon: 06/1/999-3500
Fax: 06/1/999-3501