Genezis Partnerhálózat PDF Nyomtat

A Nitrogénművek Zrt., mint hazánk egyetlen nitrogénműtrágya-termelője közel 80 éve az Önök igényeit igyekszik kiszolgálni. Szeretnénk ezúton is felhívni a figyelmüket, hogy a megújulás jegyében Genezis Partnerhálózatot hoztgenezispartnerunk létre, így továbbra is az Önök érdekeit tartjuk a legfontosabb szempontnak.

A Genezis Partnerhálózat 2009. augusztusában kezdte meg tevékenységét, amely az egész országot lefedő, minden megyében legalább két értékesítővel működő szaktanácsadói és direkt értékesítői hálózatként fog tevékenykedni. Az új szervezet legfontosabb feladata, hogy a fenntartható fejlődést szem előtt tartva személyre, gazdálkodóra, földterületre szabottan ajánlja Önöknek a megfelelő típusú és árú műtrágyát.

Elsődleges célunk a végfelhasználói igények legmagasabb minőségi színvonalon történő kiszolgálása, ezt a Társaságunknál fellelhető kiváló szakembergárda, a több évtizednyi szakmai tapasztalat, a széles körű üzleti kapcsolatok, valamint a termékek kiváló minősége garantálja.

Üzletkötőink a már működő forgalmazói hálózat mellett fogják ajánlani Önöknek a teljes Genezis műtrágyaválasztékot, melyben a nitrogén- és komplex NPK műtrágyák, szilárd és folyékony alap- és fejtrágyák, valamint öntöző- és lombtrágyák találhatók meg. Az új partnerhálózat lehetővé teszi, hogy Önök az üzletkötőinktől közvetlenül beszerezhetik valamennyi mezőgazdasági munkához szükséges műtrágya termékeket.
A szaktanácsadással kiegészített teljes műtrágyakínálat segítségével pedig a költséghatékony gazdálkodás folytatásában tudunk segítséget nyújtani.

Üzletkötőink a nyugati és keleti országrészben is megtalálhatók.

 

Központi elérhetőség

Nitrogénművek Zrt.
Cím:
8105 Pétfürdő, Hősök tere 14.
Tel.:
06/88/620-100
Fax:
06/88/620-102
E-mail:
nrt@nitrogen.hu

A budapesti iroda címe:
1123 Budapest, Alkotás u. 53.
"F" torony, 3. emelet
Telefon: 06/1/999-3500
Fax: 06/1/999-3501