Nitrogénművek Q3/20 piaci jelentés

A jelentés előzetes alapvető információkat szolgáltat a gazdasági környezetről, valamint bemutatja a Nitrogénművek Zrt. fő teljesítménymutatóit a 2020. szeptember 30-án lezárult negyedévre vonatkozóan. A jelen kimutatásban szereplő információk eltérhetnek az auditált 2020. évi beszámoló végleges számaitól.

Key performance indicators

Nitrogénművek Q2/20 piaci jelentés

A jelentés előzetes alapvető információkat szolgáltat a gazdasági környezetről, valamint bemutatja a Nitrogénművek Zrt. fő teljesítménymutatóit a 2020. június 30-án lezárult negyedévre vonatkozóan. A jelen kimutatásban szereplő információk eltérhetnek az auditált 2020. évi féléves beszámoló végleges számaitól.

Key performance indicators

Nitrogénművek Q1 / 20 piaci jelentés

A jelentés előzetes alapvető információkat szolgáltat a gazdasági környezetről, valamint bemutatja a Nitrogénművek Zrt. fő teljesítménymutatóit a 2020. március 31-én lezárult negyedévre vonatkozóan. A jelen kimutatásban szereplő információk eltérhetnek az auditált 2020. évi féléves beszámoló végleges számaitól.

Key performance indicators

Nitrogénművek Q4 / 19 piaci jelentés

A jelentés előzetes alapvető információkat szolgáltat a gazdasági környezetről, valamint bemutatja a Nitrogénművek Zrt. fő teljesítménymutatóit a 2019. december 31-én lezárult negyedévre vonatkozóan. A jelen kimutatásban szereplő információk módosulhatnak és eltérhetnek az auditált beszámoló végleges számaitól.

Key performance indicators

Nitrogénművek Zrt. 2019. évi I. féléves konszolidált beszámoló

Pétfürdő, 2019. augusztus 28. – Nitrogénművek Zrt., az egyik legjelentősebb nitrogénműtrágya-gyártó és mezőgazdasági input anyag forgalmazó cég Közép Európában, ma közzétette 2019. évi I. féléves konszolidált beszámolóját. A Társaság a kimutatásokban 53 022 millió Forintos forgalomról számol be, mely 1,67%-al marad el az előző év ugyanazon időszakának forgalmától.

Tovább a hírhez